Jedda

Schrijf je in voor de zoom-meeting en dopjesbingo

Doe mee met onze dopjesbingo 

Als afsluiter van de dopjesweek houden we vrijdag 20/11 om 14u een Zoom-meeting met een vragenronde en de voorstelling van onze dopjesbingo, een dopjesspel voor jong en oud!

We willen jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan dit online evenement. Inschrijven kan via onderstaand formulier. 

Iedereen die ingeschreven is, krijgt vrijdagvoormiddag een mail met de link om de meeting bij te wonen en een spelkaart voor de dopjesbingo.

De spelkaart dient dan afgedrukt te worden om te kunnen meespelen. Wie een tablet of extra scherm ter beschikking heeft, kan dit uiteraard ook gebruiken.

Het enige wat je zelf moet voorzien is een pen of schijfjes of muntjes om op de bingokaart aan te duiden welke doppen je hebt. 

In het eerste deel van de meeting willen we spaarders of nieuwsgierigen de kans geven om vragen te stellen over de actie. Wou je altijd al weten hoe het sorteren in zijn werk gaat of hoe we de ophalingen organiseren? Je krijgt de kans om jouw vraag te stellen. 

Niet vertrouwd met Zoom? Geen probleem! We leggen het graag even uit.

Zoom is een online platform dat gebruikt wordt om te vergaderen, webinars te volgen of te videochatten.

Wie een laptop, smartphone of tablet heeft, kan zich dus inschrijven en de zoom-meeting volgen. Een vereiste om deel te nemen is dat je geluid kan afspelen op je toestel met boxen of een hoofdtelefoon, zodat je de andere mensen kan horen. Een webcam is leuk, maar dit hoeft niet.

Iedere Zoom-meeting heeft een eigen identificatienummer waardoor mensen in de juiste vergaderruimte terecht komen. Dit doe je door op de link te klikken die we vrijdagochtend doorsturen. Zo kom je terecht in een digitale wachtruimte waar je de geluidsinstellingen kan kiezen en testen. Vanuit de wachtruimte wordt je binnengelaten in de meeting met de andere deelnemers. 

Wij hopen jullie massaal online te mogen begroeten. Schrijf je hier in. 

Tot dan!